Kilis'e atılan roket mermileri

Kentte bir grup esnaf, Suriye'den atılan roket mermilerine tepki amacıyla bir günlüğüne kepenk kapattı

KİLİS (AA) - Kilis'te bir grup esnaf, Suriye'den kente atılan roket mermilerine tepki amacıyla bir günlüğüne kepenk kapattı.

Yeni Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Nur Korkmaz, kooperatif binasının çatısında yaptığı açıklamada, kente son 4 ayda 40'ın üzerinde roket düştüğünü söyledi.

Kilis halkının, kamu kurumlarına zarar verme gibi düşüncesinin olmadığını belirten Korkmaz, kooperatif olarak esnafın sesini duyurmaya çalıştıklarını kaydetti.

Esnafın, atılan roket nedeniyle aldığı bir günlük kepenk kapatma kararını desteklediklerini vurgulayan Korkmaz, "Provokatif eylemleri desteklemiyoruz. Hükümetten can ve mal güvenliğimizi sağlamalarını istiyoruz. Çocuklarımızın psikolojisi bozuldu. Bu bir siyasi eylem değildir. Eylemimizin hiçbir siyasi bağlantısı yoktur." dedi.

Esnafın da destek verdiği açıklamanın ardından grup dağıldı.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu