Kilis merkezli uyuşturucu operasyonu

Gözaltına alınan 8 zanlıdan 4'ü tutuklandı

KİLİS (AA) - Kilis merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 4'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Kilis, Antalya, Gaziantep ve Hatay'da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan M.A.V.K, A.Ş, M.H.H, H.T, A.D, S.K, B.Y.Ü ve H.T, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan M.A.V.K, A.Ş, M.H.H ve H.T mahkemece tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kilis Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 14 Ağustos'ta düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alınmış, zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda 270 gram metamfetamin, 1 kilo 600 gram kubar esrar, 220 uyuşturucu hap, kalaşnikof marka tüfek, av tüfeği ve 2 tabanca ele geçirilmişti.


AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE