Kılıçları bölge şampiyonluğu için çektiler

Malatya'da Eskrim Bölgesel Açık Turnuva düzenlenerek, sporcular kılıçları bölge şampiyonluğu için çektiler.

Malatya'da Eskrim Bölgesel Açık Turnuva düzenlenerek, sporcular kılıçları bölge şampiyonluğu için çektiler.

Merkez Spor Salonunda iki gün süren Bölgesel Açık Turnuva Müsabakaları sona erdi. 10 ilden, 105 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Eskrim Bölgesel Açık Turnuva müsabakalarında sporcular kılıçları bölge şampiyonluğu için çektiler.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve hediyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan, diğer ilgili ve yetkililer verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Tartışmalı isim Fenerbahçe antrenmanında
A MİLLİLERDEN ZÜĞÜRT TESELLİSİ
Dirk Kuyt, 11 yıl sonra Fenerbahçe’de
KONYASPOR'UN HARCAMA LİMİTİ NE KADAR?
Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı