Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna saldırı

CHP İzmir Teşkilatı saldırıyı protesto etti

İZMİR (AA) - CHP İzmir Teşkilatı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan saldırıyı protesto etti.

Kültürpark Lozan Kapısı önünde bir araya gelen partililer, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafları ve afişlerle, terör örgütleri aleyhine slogan atarak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ne kadar yürüdü.

Burada grup adına konuşan CHP Konak İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak, hem Kılıçdaroğlu'na yönelik hem de ülke genelinde yapılan terör saldırılarını kınadıklarını ifade etti.

Terörün her türlüsünü lanetlediklerini vurgulayan Başak, şöyle konuştu:

"Genel Başkan'ımızın yanındayız ve etrafında kenetleneceğiz. Çizgimizden, duruşumuzdan ve ilkelerimizden asla taviz vermeyeceğiz, her türlü terör ve terörist faaliyetin tam karşısındayız. Cumhuriyet Halk Partisi var oldukça Türkiye Cumhuriyeti'nin temelini sarsacak, toplumun barış ve kardeşliğini bozacak hiçbir şeye izin vermeyeceğiz. Bu kardeşliğimizi Çorum, Maraş, Sivas katliamları bozamamıştır ve 35 yıldır kardeşliğimizi bozamayan terör bundan sonrada bozamayacaktır."

Yürüyüşe, CHP İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Atilla Sertel ve partililer katıldı.

AA

Gündem Haberleri

Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti