Kılıçdaroğlu'ndan Miroğlu'na taziye ziyareti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, oğlu vefat eden AK Parti Mardin Milletvekili Miroğlu'na taziye ziyaretinde bulundu

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, oğlu Zerdeşt Miroğlu'nun hayatını kaybetmesi nedeniyle AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu ve ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, beraberindeki CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve diğer partililerle Miroğlu ailesine taziye için Ankara Liv Hospital'a geldi.

Burada oluşturulan taziye alanında Miroğlu, eşi Canan ve kızı Hiva Miroğlu’na başsağlığı dileyen Kılıçdaroğlu, çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Parlamentomuzun en değerli milletvekillerinden birisi Sayın Miroğlu, oğlunu kaybetti. Allah kimseye evlat acısı vermesin, en zor acılardan birisidir. Kendisine ve ailesine başsağlığı dileklerimizi ilettik. Allah rahmet eylesin." ifadesini kullandı.

Zerdeşt Miroğlu'nun iki yıl önce Skolyoz rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olduğu, son iki yıldır yoğun bir tedavi dönemi geçirdiği öğrenildi. Bir süre önce kaldırıldığı hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Miroğlu'nun, bu sabaha karşı aniden gelişen kalp durması nedeniyle saat 07.45'te hayatını kaybettiği belirtildi.



AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE