Kılıçdaroğlu'ndan "Küçük İskender" paylaşımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Küçük İskender" olarak bilinen şair Derman İskender Över için başsağlığı mesajı yayımladı

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Küçük İskender" olarak bilinen şair Derman İskender Över'e Allah'tan rahmet diledi.

Kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü hastanede 55 yaşında hayatını kaybeden şair için Twitter adresinden başsağlığı mesajı yayımladı.

Över'in, "Ben ölürsem kara kutumu bulamayacaklar. Ne bir aşk zarafeti, ne bir hayal tabiri. Küçücük ömrüm hep rüzgar gülleri kokacak." dizelerini paylaşan Kılıçdaroğlu, "Aramızdan ayrılan, çağdaş şiirimizin kıymetli ismi şair Küçük İskender'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı dilerim. İnsanlık var oldukça şiirleriyle ölümsüz olacak." ifadesini kullandı.

Politika Haberleri

TAHLİYE KAPSAMI DARALTILDI
HAYATIMIZDA NELER DEĞİŞECEK?
MHP İlçe Başkanı Kazan'dan Hürriyet'e Sert Çıkış: Nasıl Satıldı?
DİJİTAL ÇAĞIN YENİ YASASI
Manavgat'ta 'Rüşvet ve Örgüt' İddiaları: Eski Başkan Beraatını İstedi