Kılıçdaroğlu şehitlere rahmet diledi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Şırnak, Kars ve Bitlis'te şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi

ANKARA (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak, Kars ve Bitlis'te şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi.

Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım alanı Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Kars ve Bitlis'te teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak etmesi nedeniyle ve Şırnak'ta PKK'ya yönelik operasyonda şehit düşen askerlerin acı haberinin kendilerine ulaştığını belirtti.

Kılıçdaroğlu, "Şırnak, Kars ve Bitlis'ten acı haberler aldık. Vatan uğruna şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." paylaşımında bulundu.

AA

Gündem Haberleri

Riva’da harabeye dönen Legend Otel kaderine terk edildi
VATANDAŞA ULAŞIM ŞOKU
'Ölüyorum' diye bağırdı: Garsonun Heimlich müdahalesi hayata döndürdü
7 yeni lezzet ve Hatay Sarısı İpeği tescillendi
Bakanlıklarda personel hareketliliği: Yeni atamalar açıklandı