Kılıçdaroğlu Ehud Barak kadar olamadı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'yi anti semitizm yapmakla suçladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Kılıçdaroğlu'na İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak'ın sözleriyle yüklendi. Çelik, Netenyahu hükümetini eleştiren Barak kadar CHP liderinin İsrail'e eleştiride bulunmadığını savundu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, kameralar karşısına geçti ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte o konuşmadan satır başları:

"İsrail halkıyla bizim derdimiz yok. CHP'nin tavrı anti semitist bir söylemdir. Kimse bize yanlış yaptıramaz. ermenisten ne kadar yanlış yaparsa yapsın biz kendi Ermeni vatandaşımıza yanlış yapmayız. İsrail ne kadar yanlış yaparsa yapsın Türkiye'deki musevi vatandaşımıza yanlış yapmayız.

CHP de MHP de çok iyi anlasın. Toptan yücelten toptan ayaklar altına alan zihniyeti bıraksınlar. Ehud Barak kadar bile İsrail'in yanlışlarını eleştirebilselerdi bizi mutlu edecekti."

Politika Haberleri

GÜNEYDEN GELEN KONYA'YA GİRMEYECEK
YURT DIŞINDAN 714 SUÇLU İADE EDİLDİ
Milli Elektrikli Trende Seri Üretim Başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı