KİK Başkanı Güleç AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Hamdi Güleç, "Yavuz'un Akdeniz'e yolculuğu", "Harran'da yaşam", "Beytullah'ın azmi" başlıklı fotoğraflara oy verdi

ANKARA (AA) - Kamu İhale Kurumu (KİK) Başkanı Hamdi Güleç, Anadolu Ajansının (AA) "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyen Güleç, "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki 3 fotoğraf için oy kullandı.

Güleç, haber kategorisinde Bülent Ersöz'ün "Yavuz'un Akdeniz'e yolculuğu" fotoğrafını tercih ederek, "Geçmişle günümüzü bir arada gösteren mücadelenin fotoğrafı." dedi.

Yaşam kategorisinde Halil Fidan'ın "Harran'da yaşam" fotoğrafına oy veren Güleç, bu karede insanla canlılar arasında sevimli bir ilişkinin yakalandığını, kız çocuğunun gülüşündeki samimiyet nedeniyle bu fotoğrafı tercih ettiğini söyledi.

Güleç, spor kategorisinde de Erhan Elaldı'nın "Beytullah'ın azmi" fotoğrafını seçerek, "Yaşam mücadeleden ibarettir. Mücadele ettiğiniz zaman kazanma ihtimaliniz vardır. Yeter ki mücadele et kazanabilirsin." diye konuştu.

Gündem Haberleri

300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor
Kurtlar Vadisi'nde Kazım Kaşifoğlu karakterini canlandıran oyuncu ifade verecek
Eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura vefat etti
Barışın binlerce yıllık izi Hattuşa’da gün yüzüne çıktı
Kocaeli tarımında çift hasat dönemi