Keşmir'de 3 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz halkı sokağa döktü

Cammu Keşmir'de 3 yaşındaki bir kız çocuğunun tecavüze uğradığı ve şüphelinin yaşının sahte doğum belgesiyle düşük gösterilmeye çalışıldığı iddiası üzerine binlerce kişi protestolar düzenledi

SRİNAGAR (AA) - Hindistan'ın Cammu Keşmir bölgesinde binlerce kişi, 3 yaşındaki bir kız çocuğunun tecavüze uğraması üzerine sokağa döküldü.

Yetkililer, Sumbal bölgesinde bir köyde 3 yaşındaki bir kız çocuğunun tecavüze uğradığı ve şüphelinin yaşının sahte doğum belgesiyle düşük gösterilmeye çalışıldığı iddiası üzerine binlerce kişinin dün Sumbal'da, bugün de civar köy ve kasabalarda gösteri düzenlediğini bildirdi.

Göstericiler, ailenin, yaşını düşük göstererek şüphelinin ömür boyu hapis cezası almasının önüne geçmeye çalıştığını savundu.

Yerel yöneticilerden Baseer Han, polisin şüpheliyi tutukladığını ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Han, küçük kızın 8 Mayıs'ta tedavi altında alındığını da kaydetti.

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!