Keşişleme ile sörf yaptılar

Güney Ege'nin gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te etkili rüzgarı fırsat bilen adrenalin tutkunları, denizde rüzgar ve uçurtma sörfü yaptı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Marmaris ilçesinde adrenalin tutkunları, etkili olan rüzgarı fırsat bilerek denizde rüzgar ve uçurtma sörfü yaptı.

Marmaris ilçesinde hızı saatte 40 kilometreyi bulan, doğu ve güneydoğudan esen keşişleme, en çok adrenalin tutkunlarını heyecanlandırdı.

Marmaris halk plajında bir araya gelen, rüzgar ve uçurtma sörfçüleri, denizin üzerinde renkli görüntüler oluşturdu. Sörfçüleri, kıyıdaki vatandaşlar ve turistler de ilgiyle izledi.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, ilçede en yüksek hava sıcaklığının 29 derece ölçüldüğünü, bölgede ilerleyen saatlerde yağış beklendiğini kaydetti.

AA

Kültür Sanat Haberleri

Niğde Seni Çağırıyor! 800 yıldır ayakta duran Selçuklu cami
Dünyanın en küçüğüne değer biçilemiyor
Osmangazi Belediyesi sevilen yazarları okurlarıyla buluşturuyor
Ankara'nın radar kulaklı müzisyeni dünyaya açılıyor
ANTALYA'DA DEKOR OLARAK KULLANILIYORDU