Kesilmek için getirilen deve kasabın elinden kurtarıldı

Adana'da kaçak yollardan kesilecek deve, son anda zabıta ekipleri tarafından kurtarılırken vatandaşlar devenin fotoğrafını çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Deveyi kesecek ruhsatsız kasapta ise "Deve eti siparişi alınır" yazısı dikkat çekti.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi Mirzaçelebi Sokak'ta bir kasap kaçak yollardan kesim için deve getirdi. Çevredeki vatandaşlar deveye ilgi gösterirken kısa sürede çekilen fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı. Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ise söz konusu kasap dükkanına gelip evrakı inceledi.

Kasap dükkanı ruhsatsız çıktı

Kasap dükkanının ruhsatsız çıkması üzerine belediye ekipleri tutanak tuttu. Devenin kesimine ise izin verilmedi. Öte yandan deveyi kesecek ruhsatsız kasapta ise "Deve eti siparişi alınır" yazısı dikkat çekti.

Adana Kasaplar Odası Başkanı Saruhan Yağmur ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Adana'daki mezbahanelerin deve kesimi ruhsatı olmadığını, develerin kaçak kesildiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Vapurdan denize atladı, çırpınınca vatandaşlar seferber oldu
Alev alan araç art arda patladı, mahalleli panik yaşadı
Çocuk müstehcenliğiyle mücadele operasyonunda 51 şüpheli adliyeye sevk edildi
İŞÇİ SERVİSİ BAHÇE DUVARINA ÇARPTI
Alt geçit faciası geliyorum demiş