Kerim Alıcı, Göztepe’de

Yeni oyuncuları kadrosuna katmaya devam eden Göztepe, TFF 1. Lig'in İzmirli ekibi Altınordu'dan renklerine bağladığı Kerim Alıcı ile resmi sözleşme imzaladı.

Yeni oyuncuları kadrosuna katmaya devam eden Göztepe, TFF 1. Lig'in İzmirli ekibi Altınordu'dan renklerine bağladığı Kerim Alıcı ile resmi sözleşme imzaladı.

Göztepe, Altınordu'dan bonservisi ile alınan 23 yaşındaki Kerim Alıcı ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Altınordu'da 2014-2015 sezonunda profesyonel olan Kerim, İzmir ekibinde 91 maçta görev yaptı.

Bonservisine 1 milyon 750 bin TL ödenecek Kerim'in ikiz kardeşi Barış da 2 sezon önce Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dünya Kupası'nda son 32 fikstürü açıklandı
Başakşehir antrenmanında ilginç görüntü! Üstlerine giydiler
Tartışmalı isim Fenerbahçe antrenmanında
A MİLLİLERDEN ZÜĞÜRT TESELLİSİ
Dirk Kuyt, 11 yıl sonra Fenerbahçe’de