Kerem Aktürkoğlu’dan depremzedelere destek

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, afet bölgesindeki depremzedelerle telefonla görüntülü görüşerek, yanlarında olduğunu söyledi.

Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, afet bölgesindeki depremzedelerle telefonla görüntülü görüşerek, yanlarında olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyaları ve destekler sürüyor. Galatasaraylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu da büyük destek veren isimlerden biri. Kerem daha önce depremzedeler için toplanan yardım malzemelerinin dağıtım çalışmalarında yer almıştı. Bu sefer deprem bölgesinde yer alan vatandaşlarla görüntülü olarak telefonla görüşen milli futbolcu, geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, her zaman da yanlarında olduğunu söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

YOLLARIN EFENDİLERİ HAZIR
Formula 1 Türkiye’ye dönüş hazırlığı: Resmi açıklama bekleniyor
İstatistikler Fenerbahçe'yi işaret ediyor
Galatasaray'da şüpheliler onbirde başladı
Fenerbahçe, Türkiye Kupası’na çeyrek finalde veda etti