Kendisini dövene mesaj yolladı

Fevzi Çakmak Mahallesi’nde iddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan arkadaşları tarafından bir otomobile bindirilen H.H.Y. (31), darp edildikten sonra boş bir araziye bırakıldı. Daha sonra darp eden şahsa mesaj gönderdi.

Kendisini döven arkadaşına


kamera aracılığıyla mesaj yolladı


 


Fevzi Çakmak Mahallesi’nde iddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan arkadaşları tarafından bir otomobile bindirilen H.H.Y. (31), darp edildikten sonra boş bir araziye bırakıldı. Yaralanan H.H.Y, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edilince polise haber verildi. H.H.Y, ambulansta kendisine refakat eden polisle birlikte Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. H.H.Y, ambulanstan indirildiği sırada gördüğü


kameramanlara, "İyi çek beni. Mustafa, ölmüş çocuğa küfür edilmez. Televizyondan gör beni. Beş kişiyle adam dövülmez" diyerek, kendisini darp eden şahsa mesaj gönderdi.

H.H.Y'nin yakın zamanda 4 yaşında bir kızının ilaç içmesi sonucu hayatını kaybettiği ve kavga ettiği şahısların da ölmüş çocuğuna küfür ettiği iddia edildi. Polisin, olaydan sonra 1 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?