Kendini hayır işlerine adadı!

Van depremzedeleri için İlgilenmiyorum diyerek tüm şimşekleri üzerine çeken Volkan Konak kendini hayır işlerine adadı

Karadeniz'in hırçın çocuğu Volkan Konak Küçükalioğlu Vakfı ile yaptığı işbirliği neticesinde hiçbir ücret almadan, dört yıl boyunca geleneksel olarak her sene konser verecek.

Küçükalioğlu Vakfı, önceki akşam Haliç Kongre Merkezi'nde geliri üniversite öğrencilerine aktarılacak olan Volkan Konak konseri düzenledi. Ünlü sanatçı, 'Kuzeyin Çocukları' adlı proje için sahne aldığı mekanda iki saat boyunca hem kendi şarkılarını hem de sevilen şarkıları seslendirdi.

Koro eşliğinde şarkılarını yorumlayan Konak, şarkı aralarında kendi anılarını seyircilerle dertleşti.

Sanatçı, kuruluşundan bu yana özellikle öğrencilerin eğitim ve öğretim hayatlarına yardımcı olmak amacıyla birçok etkinliğe imza atan Küçükalioğlu Vakfı ile yaptığı işbirliği neticesinde hiçbir ücret almadan, dört yıl boyunca geleneksel olarak her sene konser verecek.

Magazin Haberleri

Popstar Rıza Tamer Hayatını Kaybetti: Bodrum'dan Acı Haber Geldi!
Yaza düğün var! Zehra Çilingiroğlu “evet” dedi: Mürsel Kaya kimdir?
Doktor Başka Hayatta! Yayın da Artık Başka Hayatta
İbrahim Tatlıses Yoğun Bakıma Alındı! Ameliyat Gündemde
Tarihe aşkı katıp Muhteşem Yüzyıl'a rakip oluyor