Kendini göstermeyen Sedat Peker öldürüldü mü? Herkesin kafasında tek soru

Organize suç lideri Sedat Peker'e yakın isimlerden Emre Olur, Türkiye saatiyle 22.16 itibariyle hala konutuna dönmediğini ve öldürülmesinden endişe ettiklerini söyledi.

Organize suç lideri örgütü Sedat Peker'e yakın isimlerden Emre Olur, Alişer Delek'e konuştu. Twitter adresinden Olur ile telefonla görüştüğünü söyleyen Delek, Dubai'de yaşananları anlattı.

Alişer Delek, twitter adresinden yaptığı açıklamada Emre Olur'un Sedat Peker'in hayatından endişe ettiklerini söylediğini aktardı. İşte Delek'in açıklamaları;

"Sedat Peker'in "basın danışmanı" Emre Olur ile az önce görüştüm. Peker'in, Dubai'de kaldığı konuta BAE polisleri TSİ 12'de geliyor. Kendisini bir yere davet ediyorlar.

Peker'in tek gelmesini ve üzerine bir elektronik cihaz almamasını istiyorlar. Sedat Peker bu "daveti" kabul ediyor. Telefonla görüştüğümüz sırada konuttan Emre Olur'a bir telefon geldi.

TSİ 22:16'da gelen bu görüşme sayesinde Sedat Peker'in hala konuta dönmediği bilgisini aldık. Nerede olduğu ve ne zaman döneceği ailesi tarafından bilinmiyor.

Emre Olur, Sedat Peker'in gözaltına alınması ya da öldürülmesi dahil endişeli olduklarını söyledi. Böyle bir durumda yayınlanmak üzere bir belge ya da kayıt bıraktı mı diye sordum.

"Gereken her şeyi gereken herkes öğrenir" yanıtını aldım. Emre Olur, Peker hakkında Türkiye tarafından 10 kez Interpol başvurusu yapıldığını ve bu başvuruların "Peker'in açıklamaları siyasi" olduğu gerekçesiyle reddedildiğini de iddia etti."

Emre Olur'un bu açıklamalarının hemen sonrasında Sedat Peker, twitter'dan açıklama yaparak yetkilerle bir süre sohbet ettiklerini ve evine döndüğünü söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü