Kenan Sofuoğlu kaza yaptı

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 10. ayağında yarışmak için Fransa'da bulunan milli motosikletçi, sıralama turlarında kaza geçirdi - Sofuoğlu:"Bu sefer kötü düştüm, belimde ve kalçamda 3 kırık var"- "Acilen Türkiye'de tedavi olmam gerekiyor. Gençlik ve Sp

ANKARA (AA) - Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Fransa'da kaza yaptı.

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 10. ayağında yarışan Sofuoğlu, başkent Paris yakınlarındaki Nevers Magny-Cours Pisti'ndeki sıralama turlarında kaza geçirdi.

Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bu sefer kötü düştüm, belimde ve kalçamda 3 kırık var. Herkes benim dün kaza geçirdiğimi düşünmüştü ama dün yağda kaymıştım. Bugün ise kaza yaptım." dedi.

Vücudunu hareket ettiremediğini ve bu gece Türkiye'den gönderilecek ambulans uçakla yurda döneceğini ifade eden milli sporcu, "Acilen Türkiye'de tedavi olmam gerekiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı konuyla ilgileniyor. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu aradı. Bu gece beni uçakla aldıracaklar." diye konuştu.

Sofuoğlu, bir an önce tedaviye başlanması gerektiğini, 3 hafta sonraki İspanya yarışına yetişmek istediğini kaydetti.

AA

Spor Haberleri

Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark
BİR TRABZON KLASİĞİ... KONYASPOR'A DA AYNISINI YAPMIŞTI
Konyaspor maçında sakatlanmıştı, Eyüpspor maçında oynayacak