Kenan Doğulu: Koca olacak yaştayım

Beren Saat'le mutlu bir beraberliği olan Kenan Doğulu'dan evlilik sinyalleri

 

Ünlü oyuncu Beren Saat ile ünlü popçu Kenan Doğulu'nun ilişkileri, ilk günden beri magazin basınının gözdesi. Birbirine yakıştırılan ünlü çift hakkında sürekli "nişanlanıyorlar", "evleniyor", "düğün yakın" haberleri çıkıyor. Ancak çift, henüz bu iddialardan birini doğrulamış değil.

Milliyet'ten Mehmet Tezkan'a röportaj veren Kenan Doğulu, yine bu iddialara bir açıklık getirmedi, ancak "Ben şu anda çok iyi bir baba ve koca olacağımı hissettiğim bir yaşta ve olgunluktayım." diyerek evlenmeye hazır olduğunun sinyallerini de verdi.

İşte o röportajın ilgili kısmı:

"EVLİLİK İÇİN BASKI YOK, AMA İSTİYORLAR"

"Artık evlen oğlum" baskısı var mı aileden?
Baskı değil, ama istiyorlar tabii. Ben hiçbir zaman kendimi büyümüş hissetmediğim için bilemiyorum. Ama insan bazen anlıyor bazı şeylerin sırasının geldiğini. Hiçbir zaman "yapmam lazım" demedim. "mam lazım dilimize laf geleli adam oldum sandık" diye söz yazmışlığım var. Bir şeyi yapmak zorunda olduğunu hissetmek benim korktuğum bir şey. Normal bir adamın hayatı boyunca sürdürmesi gereken kronolojik sıralamayı kabul etmek, ona göre yaşamak istemiyorum. "I Did It My Way" var ya, hayatımın önemli bir mottosudur.

"KOCA VE BABA OLACAK YAŞTAYIM"

"Şimdi baba olsam, çocuğumun şu yıllarını şu yaşta göreceğim falan" hesaplamaları yapmıyor musun hiç?
Evet, işte bunları düşündürüyorlar. Sinyaller alıyorsun tabii. Ben şu anda çok iyi bir baba ve koca olacağımı hissettiğim bir yaşta ve olgunluktayım. Psikolojim o yönde. Şu anda çok iyi bir baba ve koca olacağımı hissettiğim yaştayım.

"ÜÇ KÖPEĞİME BEREN'İNKİ DE EKLENDİ"

Eskiden ailece evde oturup plak dinlediğinizi anlattın. Sen de evcimen biri misin?
Bütün zamanımı evde harcıyorum diyebilirim. Sokakta dolaşmayı sevmiyorum. Biraz medyanın da bizi getirdiği nokta bu. Dışarıda rahat ve kendim olamıyorum.

Neler yapıyorsun evde? "Bugün kendime güzel bir yemek yapayım", gibi şeyler var mı?
Yemek hiç beceremiyorum ama elektronik merakım var. "Gadget man"; öyle diyor bana bazı arkadaşlar. Solar power telefon şarjı, insan gücüyle kendini şarj eden motosiklet, aklına gelebilecek her türlü şey var. Hani derler ya büyük çocuklara oyuncaklar diye, aynen o durum. Üst katta mini bir stüdyom var. Altında play station oynayabileceğim, müzik çalabileceğim, eş dostla zaman geçirebileceğim bir yer ve spor salonu. Bir bahçem var. Mangal delisiyim. Zaten başımıza ne geliyorsa ondan geliyor. Haftanın bir günü mangal yapıp altı günü koşuyorum ondan sonra. Üç tane köpeğim var. Elvis, Patron, Oğlum. İki golden retriever, bir husky. Beren'in schnauzer'ı Bitter de eklenince dört oldular. Bayağı bir tantana var anlayacağın. Mutlu bir ev hayatım var. Çok fazla film, konser, müzikal, belgesel seyrediyorum, kitap okuyorum.

Magazin Haberleri

Hamur işi yiyerek zayıf kalıyor! Çağla Şıkel'in 6 ayda birlik kahvaltı tabağı
Kanbolat Görkem Arslan Hayatını Kaybetti
Multipl Skleroz yüzünden mi düştü?
Herkes İşi Gücü Bıraktı: Eşref Rüya Son Bölüm Fragmanı ve Gündemi
Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, İtalya tatilinden paylaşımlarla gündemde