Kemer’de kaçak yapı belediye tarafından yakıldı

Kemer Belediyesi, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'de kaçak yapıları yıkıyor.

Kemer Belediyesi, Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer'de kaçak yapıları yıkıyor. Arslanbucak Mahallesi'nde tespit edilen 4 odalı bağımsız bölüm, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Odaların içindeki eşyalara zarar vermeden tahliyesini gerçekleştiren belediye ekipleri, daha sonra kepçe yardımıyla betonarme yapıyı yıktı. Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

PSİKOLOG GÜLAÇTI CİNAYETİ DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ
Ehliyeti almadan alkollü direksiyona geçti
Yurt Dışı Yasağı Sonrası İzmir Rotası: Haluk Levent’in Kaçış İddiası
Yakınları ulaşamadı, Alman uyruklu yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Avukat Ece Güner’den Haluk Levent ve Ahbap Açıklaması