Kemal Kılıçdaoğlu'ndan Fenerbahçe zaferi için tweet

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Gayda gafından sonra ilk tweetini Fenerbahçe ile ilgili attı

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter'da "tulum" yerine "gayda" yazan ve bu nedenle Karadenizlilerin tepkisini çeken Twitter ekibini geçtiğimiz günlerde kovmuştu.

TULUM YERİNE GAYDA YAZINCA EKİP KOVULMUŞTU

Kemal Kılıçdaroğlu'nun hesabından Karadenizlilerin yöresel müzik aleti "tulum" için "gayda" yazarak CHP liderinin alay konusu olmasına sebep olan ekibin bileti kesilmişti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçen hafta sonu Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Ankara'da Rize Günleri Etkinlikleri'ne ilişkin twitter'dan yanlış bilgi veren sosyal paylaşım ekibini değiştirme kararı almıştı.

 

YENİ EKİPTEN İLK TWEET

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi 3. Tur karşılaşmasında Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımını eleyerek çeyrek finale çıkmasının ardından CHP Genel başkanının yeni Twitter ekibi bu sabah ilk tweetini attı.

YAZIM YANLIŞLARI VE YANLIŞ ZAMAN

Dün biten karşılaşma için bu sabah atılan tweet yenilenen ekibin de çok profesyonel olmadığını gösterdi. Ayrıca yapılan yazım yanlışları da dikkat çekti.

Fenerbahçenin galibiyet mutluluğuyla güne başlamak çok güzel. Kutluyorum Fenerbahçemizi :)

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Newsweek'e Küresel Diplomasi Mesajları
Hazar Denizi'nde 12 asker şehit oldu: Ömer Çelik'ten başsağlığı mesajı
Yazıcıoğlu Soruşturmasında 2. Dalga: 16 İlde Operasyon
MASAK'A NASIL SIZDILAR?
NETANYAHU SALDIRARAK SUÇLARINI ÖRTEMEZ