Kediyi öldüren şahsın engelli olduğu ortaya çıktı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yavru kediyi tekmeleyerek öldüren şahsın yüzde 85 engelli olduğu ortaya çıktı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yavru kediyi tekmeleyerek öldüren şahsın yüzde 85 engelli olduğu ortaya çıktı. V.T.'nin akli dengesinin yerinde olmadığı da öğrenildi.

İzmir'in Karşıyaka ilçesine bağlı Örnekköy Mahallesi 7448/18 Sokak'ta bulunan bir apartmanın önünde meydana gelen ve apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, erkek bir şahıs yavruyu kediyi defalarca tekmeleyerek öldürmüştü. Kedinin bakımını üstlenen ve öldüğünü görünce şaşkınlık yaşayan apartman sakinleri, kedinin nasıl öldüğünü kayıtları izleyince fark etmişti.

Yavru bir kediyi tekmeledikten sonra ezerek öldüren kişinin 26 yaşındaki V.T. olduğu tespit edildi. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen V.T.'nin yüzde 85 engelli olduğu ve akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ALTINAPA BARAJI'NDA ACI OLAY
YHT hattında korkutan çalılık yangını
Isparta'da Çiftçilerin Kabusu Olmuştu: Faili Meçhul 3 Hırsızlık Olayında Flaş Gelişme!
Tozlu raflardan çıkarılan 638 dosya: 3 ayda 28 faili meçhul cinayet aydınlatıldı
KARŞI ŞERİDE GEÇTİ ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ