Keçiören’de yeni hizmet araçları sergileniyor

Keçiören Belediyesi tarafından alınan su tankerleri, hasta nakil araçları ve çeşitli hizmetlerde kullanılacak binek araçlar Kalaba Kent Meydanı'nda sergilendi.

Keçiören Belediyesi tarafından alınan su tankerleri, hasta nakil araçları ve çeşitli hizmetlerde kullanılacak binek araçlar Kalaba Kent Meydanı'nda sergilendi.

Yeni hizmet araçlarını inceleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kiralık araçlara ödeme yapmak yerine satın alma yoluna giderek Keçiören'imize yeni hizmet araçlarımızı kazandırmaya devam ediyoruz. Daha önce satın aldığımız 230'dan fazla hizmet aracımızla Keçiören'e daha hızlı hizmet vermeye devam ediyoruz. Beytülmalı kendi malımızdan daha çok koruyor ve korumaya da devam ediyoruz. Belediyemizde nasıl tasarruf yaparız, belediyemizi nasıl daha fazla hizmet üretir hale getiririz bunun gayesini taşıyoruz. Araçlar Keçiören'in aracıdır, vatandaşın hizmet etmek için kullanılacaktır. Yeni araçlarımız hayırlı hizmetlere vesile olsun" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan