Keçiören kartpostal gibi

Keçiören'de dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ilçede ortaya koyduğu kartpostallık görüntüleriyle görenleri kendine hayran bıraktı.

Keçiören'de dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ilçede ortaya koyduğu kartpostallık görüntüleriyle görenleri kendine hayran bıraktı. Yılın ilk karını alan Keçiören'de; park, bahçe ve dinlenme alanları eşsiz görüntüleriyle fotoğraf tutkunlarını da sokağa döktü.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Kar yağışının ilçemizde oluşturduğu kartpostallık manzaralar görülmeye değer. Beyaz örtü ilçemizdeki güzelliklerle birleşince keyifli bir seyir imkânı sundu. İnşallah kar yağışı devam eder, bereketini ve güzelliğini ülkemize yaşatmaya devam eder." dedi.

Keçiören'in yüksek noktalarına daha fazla kar yağdığını dile getiren Altınok, ilçede ulaşımda herhangi bir aksamanın yaşanmadığını, belediye ekiplerinin dün gece kar küreme çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Bu kuşları sakın avlamayın: Ankara'dan kene kararı! 51 bin keklik ve sülün doğaya salınacak
Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı