Keçiören Etlik İmam Hatip Lisesi, Kızıl Elma'yı izledi

'Doğumunun 95. yılında Cengiz Aytmatov'u Anma Programı' kapsamında Ankara Keçiören Etlik İmam Hatip Lisesi'nde, 'Kızıl Elma' isimli filmin gösterimi yapıldı.

Ankara'nın Keçiören Belediyesi ve Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği iş birliğinde düzenlenen anma programları kapsamında ilk olarak ilçedeki üç lisede Cengiz Aytmatov'a ait eserlerin film gösterimleri yapılıyor.

Daha sonra gösterimi yapılan filmlere ilişkin söz konusu okullarda kompozisyon yarışması düzenlenerek, Aytmatov'un doğumunun 95. yıl dönümü olan 12 Aralık'ta dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edilecek.

Keçiören Etlik İmam Hatip Lisesi'nde gösterimi yapılan Kızıl Elma filminin ardından Bağlum Şehit Yakup Çapat Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Cengiz Aytmatov'un diğer eseri "Erken Gelen Turnalar"ın film gösterimi yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri

Ertuğrul Aslan Niğde’nin adını tiyatro ve ekranlarda duyuruyor
Atık kumaşlar maskot oldu
Mevlana, 752. Vuslat Yılında Kasımpaşa Mevlevihanesi’nde Anıldı
Adile Naşit vefatının 38. yılında Beyoğlu’nda anıldı
Yeşilçam’a damga vuran unutulmaz müzisyen hayatını kaybetti