Kdz. Ereğli’de sel felaketinin boyutu sular çekilince ortaya çıktı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından suların çekilmesi ile vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yaşanan sel felaketinin ardından suların çekilmesi ile vatandaşların endişeli bekleyişi sürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün kuvvetli yerel yağış uyarılarının ardından derelerin yükseldiği Ereğli ilçesi Çaylıoğlu köyünde birçok ev sular altında kaldı. Sular altında kalan köyde suların çekilmesiyle birlikte felaketin boyutu gün yüzüne çıktı. Köy sakinlerinden Mehmet Morcu köylerinin çok zarar gördüğünü ve temel ihtiyaçlarını karşıladıkları bakkallar ve marketlerin sular altında kaldığını belirterek şöyle konuştu:

"Devletimiz mutlaka bize yardım edecektir. Şu anda köyümüzde elektriklerimiz, sularımız yok. Ulaşım desen zaten sıkıntılı ama en çok da köyümüzde zarar gören esnafımız çok. Marketlerimiz, bakkallarımız, fırınlarımız, her şey sular altında kaldı; çamur içinde kaldı. En önemlisi içme suyumuz bile yok, her yer çamur içinde. İnanıyorum ki devletimiz bizlere elini uzatacak ve yaralarımızı saracaktır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Alanya’da vatandaşların gözdesi halk plajları
Meteoroloji’den Hafta Sonu Uyarısı: Sağanak Yağışlar Geliyor
FİLOZOF ATAKAN’IN ŞAŞIRTAN KARİYER DEĞİŞİMİ
Sylvester Stallone Öldü mü? Sosyal Medyayı Sallayan İddianın Aslı
İlyas İlbey’den Kötü Haber: Usta Oyuncunun Böbreğinde Tümör Tespit Edildi