Kaza sonrası yola saçılan meyveleri vatandaşlar topladı

Bursa'da otomobil ile seyyar satıcının çarpıştığı kazada yola saçılan meyveler, yağmura rağmen vatandaşlar tarafından toplandı. Yaşanan kazanın ardından ortaya çıkan yürek ısıtan anlar, amatör kameraya yansıdı.

Kaza, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil ile seyyar satıcı henüz bilinmeyen bir nedenle çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle seyyar satıcının taşıdığı meyveler yola saçıldı. Yağmurlu havaya rağmen çevredeki vatandaşlar, yola dağılan meyveleri toplamak için seferber oldu.

Vatandaşların seyyar satıcıya yardım ettiği anlar, çevrede bulunan bir kişi tarafından amatör kamerayla kaydedildi. Yürek ısıtan görüntüler, çevredeki vatandaşların duyarlılığını gözler önüne serdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Uyuşturucuyu midelerinde taşıdılar
Psikopat itfaiyeci evini kundaklamıştı, eski sevgili hayatını kaybetti
IBAN’INI KİRALADI, HAYATI KARARDI
Karaman’da mermer ocağında iş kazası: 1 ölü
13 ilde Change Oto operasyonu: 306 milyon TL'lik aklama