"Kayserispor maçı çok önemli"

- Çaykur Rizesporlu futbolcu Ahmet İlhan Özek: "İnşallah maçta seyircimizin desteği ve iyi bir oyunla 3 puan elde edip rahat bir nefes almak istiyoruz"


RİZE (AA) - Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un forveti Ahmet İlhan Özek, maçı kazanıp ligde rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

Ahmet İlhan, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 21. haftasında cumartesi günü kendi sahalarında Galatasaray'a karşı iyi mücadele ettiklerini belirtti.

Maçın ikinci yarısında iyi oynadıklarını ifade eden Ahmet İlhan, "Haftalardır sonuca yansıtamadığımız ataklar oluyordu. İyi oynayıp galip gelemiyorduk. Bir şekilde gol yiyorduk. Galatasaray karşısında 1-0 geriye düştük. İkinci devre üstün oynadık. 1-0 geriden gelip de 1-1'lik bir skor, şampiyonluğa oynayan Galatasaray'a karşı güzel bir sonuç oldu." diye konuştu.

Ligin 22. haftasında yapacakları maçı değerlendiren Ahmet İlhan, "Kayserispor ile 9 puanlık bir maç oynayacağız. Alt sıraları ilgilendiriyor. Bu maç bizim için çok önemli. Takım olarak bunun bilincindeyiz. İnşallah maçta seyircimizin desteği ve iyi bir oyunla 3 puan elde edip rahat bir nefes almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

AA

Spor Haberleri

Sergen Yalçın için imza töreni düzenlenecek
İsmail Kartal’dan istifa çağrılarına cevap
Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcularımıza 5 madalya daha
Süper Lig’de 9. hafta heyecanı! Konyaspor maçı ne zaman?
İsmail Kartal özür diledi