Kayserispor, Karagümrük hazırlıklarını tamamladı

Kayserispor, yarın sahasında oynayacağı Vavacars Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kayserispor, yarın sahasında oynayacağı Vavacars Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında yarın Vavacars Fatih Karagümrük ile 3 puan mücadelesi verecek olan Yukatel Kayserispor karşılaşmanın son çalışmasını bugün Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde tesislerde yaptı ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Sarı kırmızılı takımda cezası biten Majid Hosseini ve hastalığını atlatan Olivier Kemen takımdaki yerini alacak.

Yarın Kayseri RHG Enertürk Enerji Stadyumunda oynanacak olan Yukatel Kayserispor ile Vavacars Fatih Karagümrük maçı saat 17.00'de başlayacak ve maçta Suat Arslanboğa düdük çalacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Göztepe Konya Puan Rekoruna Göz Dikti
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Michael Eneramo hayatını kaybetti
Beşiktaş'ın forma sponsoru Tera
Antalya'yı Alanya mı kurtaracak? Son 2 maç
Türkiye'den gitti 2 şampiyonluk kazandı