Kayserispor ilk hazırlık maçını oynadı

Kayserispor ilk hazırlık maçında İstanbulspor'u 3-2 mağlup etti. Alınan skordan çok sergilenen performans memnun etti.

Kayserispor ilk hazırlık maçında İstanbulspor'u 3-2 mağlup etti. Alınan skordan çok sergilenen performans memnun etti.

Süper Lig takımlarından Kayserispor'un ilk hazırlık maçı İstanbulspor ile oldu. Kayserispor tesislerinde oynanan maçta rakibini 3-2 mağlup eden sarı kırmızılı takımda alınan skordan çok oyuncuların hırslı ve istekli oluşları memnun etti. Özellikle genç oyuncuların, yeni sezon için forma mücadelesi verecek olması izleyenleri keyiflendirdi.

Müsabakayı izleyenler arasında bulunan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, takım oyuncularının performansından memnun olduğunu dile getirdi. Başkan Çamlı, "Sahadaki çocukları, fedakâr hocamızı ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Hiç hazırlık maçı havasında değildi. Çatır çatır maç oldu. İnşallah Kayserispor noktayı koyduğu yerden devam edecek. Hiçbir geri vites yok. Takımımızdan memnunuz. Elbette takviyeler olması için çabalıyoruz. Bu sezon gençlerimize güveniyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Türkiye - Fransa maçının hakemi Felix Zwayer oldu
A Milli Takım'da Fransa Hazırlıkları ve Sakatlık Gelişmesi
Süper Lig'de 6 Haftalık Rapor: Zirve, Goller ve Öne Çıkanlar
A Milli Futbol Takımı, Uluslar Ligi hazırlıklarına başladı
Fenerbahçe, Konyaspor Maçından Sonra İlk Kez Başardı: 8-0'lık Tarihi Fark