Kayseri'deki terör saldırısı

Yaralanan askerlerden 9'u daha taburcu edildi- Otobüs şoförü ile 24 askerin tedavileri sürüyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de 17 Aralık'ta çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne patlayıcı yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında yaralananlardan 9'u daha taburcu edildi.

Saldırının ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırılan yaralı askerlerden tedavileri tamamlanan 9'u ile taburcu edilenlerin sayısı 30'a ulaşmış oldu.

Otobüs şoförü ile 24 askerin tedavileri sürüyor.

Öte yandan, Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada da "17 Aralık günü ilimizde meydana gelen hain terör saldırısı sonucu 14 askerimiz şehit olmuş, 54 asker ve 1 sivil olmak üzere toplam 55 vatandaşımız yaralanmıştır. Bu yaralılardan 25'inin tedavisi devam etmektedir. Kayserili vatandaşlarımızdan 'Şehit, yaralı yakınlarının yemek, barınma gibi hususlarda hizmetlerindeyiz' diye müracaatlar oldu. Bu anlamda tüm Kayserililere teşekkür eder, şehitlerimize tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılara da acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü