Kayseri'deki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan er Raşit Yücel'in cenazesi, Kocaeli'ye getirildi

KOCAELİ (AA) - Kayseri'deki terör saldırısında şehit olan er Raşit Yücel'in naaşı, Kocaeli'ye getirildi.

Yücel'in cenazesini, Cengiz Topel Havalimanı'nda, şehidin annesi Şükran, ablası Derya ve yakınları ile Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Deniz Hava Komutanı Tuğamiral Berker Emre Tok, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, askeri ve mülki erkan karşıladı.

Askeri uçaktan tören mangasınca alınan Türk bayrağına sarılı tabut, Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait cenaze nakil aracına kadar omuzlarda taşındı.

Bu sırada anne Şükran Yücel, şehit oğlunun tabutuna sarılarak, "Raşit'im, bırakın kucaklayayım. Çocuğuma 'Hoşgeldin' diyeyim." şeklinde konuştu.

Şehit Yücel'in naaşı, daha sonra Körfez Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Şehidin cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Körfez Şehitliği'nde toprağa verilecek.

Bu arada, tır şoförlüğü yapan şehit babası Ferit Yücel'in, Macaristan'dan yola çıktığı ve öğlen saatlerinde kentte olacağı öğrenildi.

AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu