Kayseri'deki terör saldırısı

Saldırıda şehit olan İstihkam Er Uğur Korkmaz'ın Rize'deki babaevine acı haber ulaştı

RİZE (AA) - Kayseri'de çarşı iznine çıkan askerlerin bulunduğu halk otobüsüne bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısında şehit olan İstihkam Er Uğur Korkmaz'ın Rize'deki babaevine acı haber ulaştı.

Şehidin Tophane Mahallesi Irmak Sokak'taki evine gelen Vali Yardımcısı Emre Nebioğlu, İl Garnizon Komutan Vekili Albay İbrahim Akgün, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Müftüsü İsmail Yalçın ve beraberindekiler, sağlık ekipleri ile birlikte baba Yılmaz ve anne Nesrin Korkmaz'a acı haberi verdi.

Acı haberi alan aile yakınları ve komşuları da şehidin evinin önünde toplandı. Polis memurları tarafından şehidin evinin balkonuna Türk bayrağı asıldı.

Şeker hastası olduğu öğrenilen anne Nesrin Korkmaz fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Şehit annesinin ambulansa binerken "Oğlum, annen kurban olsun sana" diyerek gözyaşı döktü.

21 yaşındaki şehidin 3 kardeşi bulunduğu ve 1 Temmuz 2017 tarihinde terhis olacağı öğrenildi.

Şehit Korkmaz'ın cenazesinin ne zaman toprağa verileceği henüz netlik kazanmadı.


AA

Gündem Haberleri

Adalet Bakanlığından Rojin Kabaiş Açıklaması: DNA İncelemesi Yapıldı
DOA ARTIK DAHA KOLAY
Hava Harp Okulu öğrencisi Veli Bilgin eğitim sırasında hayatını kaybetti
Kendisinden olmayan çocuk için mahkemeye borçlu çıktı
Aile Mahkemelerinde Yargı Hızlandı: Temizleme Oranı Yüzde 100’ü Aştı