Kayseri'deki terör saldırısı

Sağlık Bakanlığı, saldırı sonrası 27 ambulans ve 2 UMKE ekibi ile 34 dakika içerisinde tüm yaralılara müdahale edilerek, hastanelere ulaştırıldığını bildirdi

ANKARA (AA) - Sağlık Bakanlığı, Kayseri'deki terör saldırısı sonrası 27 ambulans ve 2 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ile 34 dakika içerisinde tüm yaralılara müdahale edilerek, hastanelere ulaştırıldığını belirtildi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, 112 Komuta Kontrol Merkezine ilk ihbarın saat 08.49'da geldiği, ilk ambulansın ise olay yerine 08.56'da ulaştığı aktarıldı.

Toplam 27 ambulans ve 2 UMKE ile 34 dakikada tüm yaralıların hastanelere ulaştırıldığı ve tedavilerinin sağlandığı ifade edilen açıklamada, yaralılara acil şifa, şehitlere de rahmet dilendi.



AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!