Kayseri'deki organize suç örgütü operasyonu

Yağma, tehdit ve nitelikli dolandırıcılık suçlarından gözaltına alının 11 kişi tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 11 kişi tutuklandı.

"Yağma, tehdit, nitelikli dolandırıcılık ve suçtan elde edilen mal varlığının aklanması" suçlarını işledikleri iddiasıyla dün adliyeye gönderilen R.Ç, V.İ, M.İ, M.A, H.Y, M.Ö, M.K, A.İ.Ç, N.N.Ç, A.D. ve A.Ç, savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmada, yağma, tehdit, nitelikli dolandırıcılık ve suçtan elde edilen mal varlığının aklanması suçlarını işlediği tespit edilen 13 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmış, zanlılardan 10'u 27 Ekim'de, biri dün gözaltına alınmıştı.

Zanlıların ikametlerinde yapılan aralamalarda 3'ü ruhsatsız 7 tabanca, 9 av tüfeği, 11 şarjör, bir kurusıkı tabanca ve şarjörü, değişik çaplarda 543 fişek, 16 delici kesici alet, 3 sopa, resmi belgede sahtecilik suçu kapsamında sürücü belgesi, çok sayıda ve yüklü miktarda çek senet ele geçirilmişti.

Şüpheliler A.D, ve A.D'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

AA

Gündem Haberleri

PKK-YPG İSRAİL'DEN FENA AYAR YEDİ
Kara Ocak Şehitleri Anıldı
BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor