Kayseri’de korkutan yangın: Yanan ev 1 saatte söndürüldü

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir apartmanın son katında çıkan yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma ile söndürüldü.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bulunan bir apartmanın son katında çıkan yangın yaklaşık 1 saatlik çalışma ile söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mimarsinan Mahallesi Tarsus Sokağı üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın son katında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Meydana gelen yangında yaralanan olmazken, apartman sakinleri de ekipler tarafından tahliye edildi.

Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışmalarının ardından yangın söndürülürken, yanan daire ise kullanılamaz hale geldi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mermer paletin altında kalan işçi hayatını kaybetti
Bakan Gürlek’in tapu kayıtlarını sorgulayan tapu müdürü tutuklandı
Galatasaraylı futbolcu Metehan Baltacı hakkında tahliye kararı
Halka arz vaadiyle para toplayan 65 kişiye gözaltı
İzzet Yıldızhan neden tutuklandı? Cinayet dosyasında dikkat çeken detay