Kayseri'de Kadın Cinayeti

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde tartıştığı karısını tabancayla öldüren şahıs, aynı silahla yaşamına son verdi.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Mimarsinan Mahallesi Fuzuli Caddesi'nde meydana gelen olayda; O.K. ile karısı N.K arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek, kavgaya dönüşmesi üzerine O.K. evdeki tabanca ile N.K.'nin üzerine kurşun yağdırdı. Daha sonra O.K. kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaptıkları ilk müdahalede N.K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Ekipler olay yerindeki ilk müdahalenin ardından O.K.'yi de ambulansla hastaneye kaldırdı. O.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Polis ekiplerinin incelemelerinin ardından N.K.'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Mudanya’da 4 Milyon TL’lik Altın Hırsızlığının Şifresi Çözüldü
Saplantılı eski sevgili kabusu yaşattı: Genç kadının 8 kez kalbi durdu
Eşini yastıkla boğmaya çalışan kadın hakkında uzaklaştırma kararı
Polis uygulamasında silahlar ve bıçaklar dans etti
Sağlıkta usulsüzlük operasyonunda 162 gözaltı