Kayseri'de hem sokak kısıtlamasını delen hem silahla havaya ateş eden kardeş gözaltına alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, tartıştıkları babalarının oturduğu mahallede havaya ateş açıp kaçan iki kardeş, gözaltına alındı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Fevziçakmak Mahallesi Olgun sokakta, kardeşler E.D. ile M.D, babaları H.D. ile henüz öğrenilemeyen bir nedenle tartıştı.

Tartışmanın ardından E.D. kardeşi M.D. ile babaevinin önünde pompalı tüfekle havaya ateş açıp olay yerinden kaçtı. Polis ekiplerinin inceleme yaptığı sırada kardeşler kaçtıkları araçla olay yerine tekrar geldi.

Alkollü olduğu öğrenilen E.D. bagajdaki silahı almaya çalışırken polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.

Gözaltına alınan kardeşlerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan iki kardeşe yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymadıkları gerekçesiyle de işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

ERKEKLERİN YERİNİ KADINLAR ALDI-VİDEO HABER
Kocaeli’de 40 adrese baskın: 36 gözaltı, evler seraya çevrilmiş
Yine 19 yaşındaki genç silahla öldü
Osmangazi Köprüsü’nden atlayan kişi Fenomen Kübra Karaaslan çıktı
Genç hemşireye ne oldu?