Kayseri'de ev yangını: 1 ölü

Pınarbaşı ilçesinde müstakil evde çıkan yangında, 1,5 yaşındaki bebek öldü

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde müstakil evde çıkan yangında, 1,5 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Kerimoğlu Mahallesi'ndeki müstakil evin ikinci katında, 1,5 yaşındaki Nuray Açar ile 5 yaşındaki ağabeyinin oynadığı odada yangın çıktı.

Bahçedeki sebzeleri sularken evden yükselen dumanları fark eden anne Nazlı (22) ile babaanne Nuray Açar (49), alevlerin arasında kalan çocukları kurtarmak için eve girdi. Anne Açar, 5 yaşındaki oğlunu dışarı çıkarmayı başardı.

Diğer çocuğunu kurtarmak isteyen anne ile komşuları ise yangının büyümesi ve yoğun duman nedeniyle içeri giremedi.

İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında, 1,5 yaşındaki Nuray Açar hayatını kaybetti.

Evde alevlerin arasında kalarak ağır yaralanan ve komşuların yardımıyla dışarı çıkarılan babaanne Açar ise 112 Acil Servis ekiplerince olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.





AA

Gündem Haberleri

Oytun Erbaş'tan Radikal Çözüm: Köpek Saldırısına Hapis Cezası Gelsin
BEDELLİ ASKERLİKTE SON ŞANS
Süresiz nafaka kararı en çok onlara yaradı! Cem Yılmaz, Acun Ilıcalı, Serdar Ortaç kurtuldu
Reha Muhtar son yolculuğuna uğurlandı
Oğluna saldıran köpeği vurmuştu, ilk kez konuştu