Kayseri'de dilenci operasyonu! 12 aileye para cezası

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda çocuklarını dilendirdiği tespit edilen 12 aileye para cezası uygulandı.

Kayseri'de polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda çocuklarını dilendirdiği tespit edilen 12 aileye para cezası uygulandı.

Kayseri'de polis ekipleri tarafından ana caddelerde, kavşaklarda ve halkın yoğun olarak bulunduğu yerlerde mendil satan, araba camı silerek dilencilik yapan, yayaları ve sürücüleri taciz ederek para vermeye zorlayan, tartıcılık yapan ve kağıt toplayan çocuklara yönelik yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilen 12 aileye, Türk Ceza Kanununun 233. maddesinde belirtilen "Aile Hukukundan Kaynaklanan Yükümlülüğün İhlali" suçundan, 53 şahsa ise Kabahatler Kanunun ilgili maddesinden işlem yapıldı.

Toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla kamuoyunu rahatsız eden dilenciliği önleme çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Kargo dağıtıcısı Ahmet Şahin'in cesedi bulundu
Murat Dalkılıç, İsmail Hacıoğlu ve Kaan Tangöze ne dedi? İşte ifadeleri
Kayyum atanan şirketlerin isimleri açıklandı
KONYA'DA O İSİMLER GÖZALTINDA
İstanbul’da 22 kilo 450 gram skunk yakalandı