Kayseri’de deprem paniği havadan görüntülendi

Merkez üssü Kayseri'nin İncesu ilçesi olan depremlerin ardından vatandaşların sokakta toplanma görüntüleri havadan görüntülendi.

Merkez üssü Kayseri'nin İncesu ilçesi olan depremlerin ardından vatandaşların sokakta toplanma görüntüleri havadan görüntülendi.

Merkez üssü Kayseri'nin İncesu ilçesine bağlı Saraycık Mahallesi olan 4.7, 4.4 ve 4.3 şiddetindeki depremlerden sonra, vatandaşlar büyük panik yaşadı. Kent merkezinde de yoğun olarak hissedilen sarsıntıların ardından iş yerlerinde ve evlerinde bulunan vatandaşlar, sokağa çıkarak binaların önünde toplandı.

Panik yaşayan vatandaşların toplanma görüntüleri ise İHA dronu ile havadan görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Aksaray’ın şehidi var! Pençe Kilit'ten...
ADİSYON DEĞİL, SERVET
İSRAİL ANKARA'YA GELECEK Mİ?
Keles’te Süt Krizi: Analiz Sonuçları Gerçeği Ortaya Çıkardı
Türkiye'den İsrail'e "Uluslararası Hukuk" Uyarısı