Kaynak makinesinin kıvılcımı 4 otobüsü yaktı

Antalya'da işçilerin kaynak makinesiyle çalışma yaptığı sırada çıkan yangında, kullanılmayan 4 otobüs yandı

ANTALYA (AA) - Antalya'da işçilerin kaynak makinesiyle çalışma yaptığı sırada çıkan yangında, kullanılmayan 4 otobüs yandı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'ndeki bir turizm firmasına ait kullanılmayan otobüslerin parçalarına ayırmak için çalışma başlatıldı. Bu sırada kaynak makinesinin kıvılcımı nedeniyle bir otobüsün içinde yangın çıktı.

Kısa sürede büyüyen alevler, park halindeki kullanılmayan diğer 3 otobüse de sıçradı. İşçilerin ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını yaklaşık yarım saatlik çalışmanın sonunda söndürdü. Yangında 4 otobüs zarar gördü.

Olay yerinde incelemede bulunan polis ekipleri, yangına ilişkin soruşturma başlattı.

AA

Gündem Haberleri

NETANYAHU İÇİN KIRMIZI BÜLTEN TALEBİ
Ahmet Arif Denizolgun’un Hayatını Kaybettiği Beykoz’daki Çiftlik Havadan Görüntülendi
"YAPAY ZEKÂ YAPTI" DEMEK KURTARMIYOR
Alihan Kuriş Soruşturmasında Şok Detay: Firari İsimlerin Kaçış Aracı Eski Bakana Tahsisli Çıktı
Süleymancılar soruşturmasında aranan 2 şüpheli Muğla’da yakalandı