Kaymakamın eşi FETÖ’den gözaltına alındı

Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik'in eşi, FETÖ soruşturmasından gözaltına alındı. 14 Eylül 2020 tarihinde göreve başlayan Kaymakam'ın 12 Ocak 2021 tarihinde evlendiği öğrenildi. Kaymakam başka bir ile atandı ve adadan ayrıldı

Bozcaada Kaymakamı Bahar Kaya Çelik'in eşi, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde 14 Eylül 2020 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Bahar Kaya Çelik'in 12 Ocak 2021 tarihinde evlendiği ve kaymakamlıkta gelir uzmanı olarak görev yapan eşi Y.Ç., FETÖ soruşturmasında Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alındı. Y.Ç.'nin emniyetteki işlemleri devam ettiği öğrenildi. Kaymakam Çelik ise geçici süreyle başka bir ile atandığı ve saat 16.00 sıralarında adadan ayrıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Akaryakıt İstasyonunda Panik: Lastikçi Alevlere Teslim Oldu!
Otomobilde ölü bulunan İpek Gezer son yolculuğuna uğurlandı
Avukatlar sustu, silahlar konuştu: Meslektaşını ağır yaraladı
Komşu kavgası ölümle sonuçlandı
DONDURMA KEYFİ HASTANEDE BİTTİ