Kaymakam okullarda denetim yaptı

DÜZCE (İHA) – Çilimli Kaymakamı Onur Şan, Yenivakıf köyünde bulunan ilkokulda korona virüs sebebi ile alınan tedbirleri yerinde denetledi.

DÜZCE (İHA) – Çilimli Kaymakamı Onur Şan, Yenivakıf köyünde bulunan ilkokulda korona virüs sebebi ile alınan tedbirleri yerinde denetledi.

Korona virüs ile mücadele bir yandan devam ederken, bir yandan da denetimlerde arttırılıyor. Düzce'nin Çilimli ilçesinde de korona virüs denetimlerini Kaymakam Onur Şan başkanlığında yapılıyor. Kaymakam Şan, köylerde de denetim gerçekleştirmeye başlayarak hem köylerde alınan tedbirleri hem de vatandaşları ziyaret ediyor. Çilimli Kaymakamı Onur Şan, Yenivakıf köyünde ilkokulda korona virüs sebebi ile alınan tedbirleri yerinde denetledi. Öğrencilerle bir araya gelerek sohbet eden Kaymakam Şan, maske mesafe ve hijyen kurallarında da öğrencilere bilgiler verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

EĞİTİM Haberleri

Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme tarihleri açıklandı
YAPAY ZEKA GÜVENLİK İÇİN OKULLARA GİRİYOR
Ayser Çalık Ortaokulu'nda sessiz 23 Nisan
OKULLARA 7 BASAMAKLI GÜVENLİK
TAS KAFA TIRAŞ YASAKLANDI