Kaymakam Karakaş, sağlık alışanlarıyla bir araya geldi

Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Digor Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Kars'ın Digor İlçesi Kaymakamı Orhan Gazi Karakaş, kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Karakaş, Digor Toplum Sağlığı Merkezi ve Digor İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek bir süre doktor ve sağlık çalışanlarıyla sohbet etti.

Sağlık çalışanlarının sorun ve sıkıntılarını da dinleyen Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, sorunların çözümü için ilgili birimlere talimat verdi. Karakaş, sağlık çalışanlarının çok önemli bir görev üstlendiklerine dikkat çekti.

Karakaş, gece gündüz mesai mevhumu gözetmeksizin insanlara sağlık hizmeti veren sağlık çalışanlarının "Tıp Bayramı'nı" da kutladı.

Kaymakam Orhan Gazi Karakaş, doktor ve sağlık çalışanlarıyla istişarelerde bulundu, çay içti. Karakaş, daha sonra kaymakamlığa geçti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Kanser erken teşhis edildi, kapalı ameliyatla sağlığına kavuşuyor
AİLE HEKİMLİĞİNDE KURALLAR DEĞİŞTİ
Ata Demirer 30 Kilo Nasıl Verdi? İşte Ünlü Komedyenin Zayıflama Sırrı!
Bozüyük Devlet Hastanesi'nde 3 Uzman Doktor Göreve Başladı
Sosyal Medyada Satılan Diş Beyazlatıcılar Dişlerinizi Eritiyor Olabilir!