Kayıp olarak aranan yaşlı adam ölü bulundu

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde kayıp olarak aranan 83 yaşındaki şahıs, yaklaşık 2 metrelik apartman boşluğuna düşmüş vaziyette ölü bulundu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde kayıp olarak aranan 83 yaşındaki şahıs, yaklaşık 2 metrelik apartman boşluğuna düşmüş vaziyette ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Evri Taşbiçme Mahallesi'nde yaşayan 83 yaşındaki Hasan Aksungur'dan haber alamayan aile fertleri, jandarma ekiplerine kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma Karakol Komutanlığı ve Kahramanmaraş AFAD ekipleri, yaşlı adamı bulmak için arama çalışması başlattı. Bölgeyi karış karış arayan ekipler, Aksungur'un cansız bedenini aynı mahallede yol kenarındaki apartman boşluğunda buldu. Yaklaşık 2 metre yükseklikteki boşluk alana düşerek öldüğü değerlendirilen Aksungur'un cansız bedeni, jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Müge Anlı da arıyordu! Zabıta memuru Ali Savaş ırmakta ölü bulundu
Çileden çıkan vatandaşlar metrobüsün önünü kesti
Müebbetlik Firarinin İnanılmaz Değişimi: Estetik Operasyonlar Onu Kurtaramadı
Trafik Kazasında 'Hukuki' Vurgun: Araç Kiralamayan Bile Tazminat Alıyor!
İstanbul'u sahte altınla donatacaklardı