Kaybolan 3 kardeşin eve dönüş mutluluğu

Adana’da bir vatandaşın sokakta bularak polis merkezine götürdüğü, en büyüğü 3 yaşında olan 3 kardeş, aileye teslim edildi

ADANA (AA) - Adana’da, bir vatandaşın sokakta bularak polis merkezine götürdüğü 3 kardeş, aileye teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, adı açıklanmayan bir kişi, merkez Yüreğir ilçesi Güzelyalı Mahallesi’nde ağlarken bulduğu 3 çocuğu Köprübaşı Polis Merkezine götürdü.

Burada polisler tarafından sakinleştirilen 3 yaşındaki Gülsüm Çetinkaya, iki yaşındaki ikizler Ahmet ve Kübra Çetinkaya, oyun oynarken evden uzaklaştıkları için kaybolduklarını söyledi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, ikisi kız 3 çocuğun bulunduğu bölgede çalışma yaparak aileye ulaştı.

Levent Mahallesi’nde yaşayan aile, çocuklarının dışarda oynamaya devam ettiğini düşündüklerini, kaybolduğunu fark etmediklerini söyledi.

Polisin çocukları aileye teslim etmesi sırasında çocukların yüzlerindeki sevinç görüntülere yansıdı.

AA

Gündem Haberleri

Köprü ve Otoyollara 30 Yıllık Özelleştirme
Ruhi Çenet’ten Gündem Olan Hasidik Yahudiler Belgeseli Açıklaması
Kayseri'de Ezber Bozan Lezzet: Pastırmanın Turşusunu Yaptılar!
Rutubet Nedeniyle Sıvalar Döküldü, Tarih Gün Yüzüne Çıktı
KONYA SINAVI GEÇTİ Mİ?