Kaybolan 1,5 yaşındaki çocuk için ekipler seferber oldu

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde evinin önünde oynarken kaybolan 1,5 yaşındaki kız çocuğunun bulunması için çalışma yürütülüyor

SAMSUN (AA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolan 1,5 yaşındaki kız çocuğunun bulunması için çalışma yapılıyor.

Alınan bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Alancık Mahallesi'ndeki evlerinin önünde oyun oynayan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz'ı göremeyen babaannesi, çevrede arama yaptı.

Torununu bulamayan babaanne, ailesine haber verdi. Diğer aile üyeleri ile mahalle sakinlerinin de katılımıyla yapılan aramalardan da sonuç alınamayınca olay jandarmaya bildirildi.

Küçük çocuğun bulunması için jandarma, AFAD ve vatandaşların katılımıyla çalışma yürütülüyor.

Çalışmalara Ladik Asayiş Komando Birliğinden 2 tim, İl Jandarma Komutanlığı ve Vezirköprü Jandarma Komutanlığı ekipleri, AFAD bünyesinde bulunan 4 iz takip köpek timi katılıyor.

Bölgede sağanağın etkili olduğu, çalışmalarının arazi ve ormanda sürdürüldüğü belirtildi.


Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI