Kayaşehir beyaza büründü

Nevşehir'de kar yağışı sonrasında Nevşehir Kalesi etrafındaki tarihi Kayaşehir beyaza büründü.

Nevşehir'de kar yağışı sonrasında Nevşehir Kalesi etrafındaki tarihi Kayaşehir beyaza büründü.

Nevşehir'de uzun süredir beklenen ve gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan yağış sonrasında Nevşehir'de oluşan beyaz görüntü kendisine hayran bıraktı. Nevşehir Kalesi etrafındaki dünyanın en büyük yamaç yerleşim merkezi olarak kabul edilen ve Nevşehir Belediyesi tarafından turizme kazandırılan Kayaşehir'de beyaz örtü ile kaplandı. Açıldığı günden bu yana kısa sürede yüzbinlerce yerli ve yabancı turist tarafından ziyaret edilen Kayaşehir, drone ile havadan görüntülendi.

Doyumsuz manzarası ile fotoğraf tutkunlarının gözde merkezlerinden biri haline gelen Kayaşehir, kış aylarında da ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

LEYLA ŞAHİN USTA KAZA GEÇİRDİ
Başsavcılık İstedi, Müfettişler Antalya Büyükşehir'e İndi
MAAŞI VE İZİN GÜNÜ VAR, ZAM İSTİYOR
PATRONUNA SİTEM EDİNCE...
BAZI TARİHLER VARDIR, DERİN İZLER BIRAKIR