Kayak: FIS Anatolian Cup

Erzurum'da FIS ve TKF'nin iş birliğinde düzenlenen FIS Anatolian Cup yarışlarının ikinci günü tamamlandı

ERZURUM (AA) - Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) ve Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) iş birliğinde Erzurum'da düzenlenen FIS Anatolian Cup yarışlarının ikinci günü tamamlandı.

Palandöken Dağı'ndaki pistlerde gerçekleştirilen ve 4 gün sürecek olan organizasyona, Türkiye'nin yanı sıra 13 ülkeden toplam 59 sporcu katılıyor.

Erkek ve kadın kayakçılar, slalom klasmanında ikinci gün yarışlarında derece elde edebilmek için mücadele etti.

İkinci gün yarışlarında erkeklerde, İranlı sporculardan Mohammad Kiyadarbandsari birinci ve Hossein Savehshemshaki ikinci, Türkiye'den ise Serdar Deniz üçüncü oldu.

Kadınlarda ise Türkiye'den Özlem Çarıkçıoğlu birinci, Ayşe Durlu ikinci, İran'dan Sadat Savehshemshaki ise üçüncü sırada yer aldı.


AA

Spor Haberleri

Konyaspor’un Rakibine PFDK Şoku: Burak Yılmaz’a Men Cezası
Galatasaray evinde takıldı, zirve yarışı kızıştı
30 şut 1 gol Dolmabahçe'de yönetim istifa sesleri
Masada başarı Konyalı sporculara milli daveti getirdi
Alanyaspor Fenerbahçe'den korkmuyor